You can support me with money if You can.
I would like to move to London [England, UK] but for it, I need to speak more fluent English. But in Hungary I haven't had job since 2018 so I can't pay a teacher or a language course. I hate this situation very much here in Hungary.
I'd like to learn English more with a private teacher who was my teacher at school so She knows me.
It cost HUF 200.000 [It's approx. 600 EUR or 650 USD or 470 GBP]

➡️ Transfer: HU55 10300002 87106330 11103288 and BiC / SWiFT code is: MKKB HU HB


Pénzt utalni ide tudsz, elsősorban nyelvtanulásra kell, hogy minél jobban menjen az angol. Tanárom már van hozzá. Kettőszázezerért vállalja el a középfokú szintet. Egyénileg, nem csoportban, mert úgy jobban haladok.
Természetesen KÖSZÖNÖM doktor Gulyás Gergely miniszterkének meg a többi Fidesz–es majomnak, akik tudják jól magukról, hogy kik Ők, de majd egy cikkben név szerint is kiírom az összesnek a nevét, akik miatt idáig jutottam... mert hogy bsztak munkát adni, csak ígérgettek össze–vissza évekig.
Szart nem ér a szavuk, higgyétek el. 👎
Én meg ott maradtam Pesten, egy évig fizettem albérletet a semmiért.... rengeteg pénzem elment, amit pont a nyelvtanulásra gyűjtögettem össze.
De nem csak ők hitegettek minden szarral, hanem hivatalokban, kormányhivatalokban stb... de mondom, majd leírom nagyon részletesen, hogy kik meg hol.
Nem egy embertől kérem ezt a kettőszázezret, nekem úgy is jó, ha összeadjátok apránként, ha összejött, akkor úgyis kiírom, hogy nem kell tovább erre a célra utalni. ☺️

📌 De amíg nincs állandó munkám, rendes, normális fizetésért, amiből meg is lehet élni egyedül, addig bármennyinek örülök.
Pl. budapesti utazásra: tízezer forint Kanizsáról ez az oda–vissza út ára, plusz a napijegy Pesten 1.650 Ft.
Ez azért, hogyha program van, mindenképp tudjak menni és tudjak róla írni. ☺️

➡️ 10300002 87106330 11103288 [MKB] vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. [igen, ehhez a címhez hozzá van rendelve a számlaszám]

 

00011FB